ana moda post fira gata al carrer2Més de 60 xiquets desfilaran per la passarel·la de moda infantil instal·lada al carrer Signes de Gata de Gorgos, en la Fira Gata el Carrer el diumenge 8 d’octubre a les 18h.

Ana Moda mostra, un any més, les últimes tendències en moda infantil presents en les passarel·les del món.

Aquesta passarel·la de moda s’ha convertit en un referent del sector infantil on analitzem les peces que aquesta tardor-hivern 2017-2018 ompliran els nostres carrers.

Una passarel·la de moda que ens demostra que a l’hora de vestir als més menuts de la casa, no hem de limitar-nos a les marques low cost de moda espanyola infantil. Hi ha quantitat de marques amb estils diferents per a diferents tipus de xiquets on prima la qualitat, l’orginalitat, la creativitat i el disseny.

Marques com Amaya, BoboliTuc TucTumble ‘N DryPan con Chocolate, Nueces kidsOh! SoleilLourdes… entre altres, són algunes de les marques que desfilen des de bebés de mesos fins xiquets de 16-17 anys al C/ Signes de Gata de Gorgos front a Ana Moda.

Ana Fira Gata al Carrer

La varietat de materials i detalls són els protagonistes de les diferents marques: teixits amb recobriments metàl·lics, gèneres de peluix i borreguets, teixits tricot, teixits de quadres, jeans esquinçats i reparats, amb forats, rascades i pegats que afermen la tendència de costures esfilagarsada per aconseguir un aspecte més casual. 

Peces de vestir, de cerimònia, que es barregen amb peces per combatre el dia a dia, còmodes que permeten que els xiquets compleixen el seu principal objectiu: jugar.

Ana Moda post Fira Gata al Carrer 3En aquesta passarel·la poden veure estils com el “grunge” i el “retro” tendències indiscutibles aquesta temporada, colors llamatius i divertits de Lourdes, l’estil sport chic de Pan con Chocolate amb dissenys creatius, originals, desenfadats i molt alegres, plens de detalls i increïblement afavoridors, looks coloristes, còmodes i pràctics per a xiquets i xiquetes tot terreny com els de Boboli o Tuc Tuc…

El que ens queda clar és que no ens podem perdre aquesta passarel·la si volem que els nostres menuts vagen a l’última tendència, que vesteixen amb estil i puguen fer el de sempre: jugar, jugar i jugar.

Passarel·la de moda infantil: diumenge 8 d’octubre a les 18h c/ Signes – Gata de Gorgos – Fira Gata al Carrer.