Un any més, tindrem de nou als Apicultors del Montgó mostrant-nos i explicant-nos com fer la mel tan deliciosa que tenen.🍯

En el seu Estand trobaràs totes les mels que elaboren, informació de tot el treball que fan per a la conservació del medi ambient i l’agricultura fins a una bresca amb abelles perquè pugues veure-les!🐝

QUI SÓN ELS APICULTORS DEL MONTGÓ?


Els apicultors Montgó són una associació composta per persones sensibles amb la naturalesa i, per damunt de tot, amb les abelles. Són uns enamorats de la seua cultura i el territori que els envolta, compromesos a conservar el patrimoni sociocultural i mediambiental per a les generacions futures.


Aquesta associació va nàixer per a impulsar l’apicultura de la comarca de La Marina basada en la recuperació de la nostra identitat i el nostre entorn.

Els objectius d’aquest grup són clars: Volen Impulsar l’economia local, difondre la salvaguarda de les abelles a més de preservar el medi ambient, defensant sempre la cultura, les tradicions i costums i també incorporar als joves aquesta manera d’elaborar aliments de qualitat i una vida saludable.

No et perdes el seu web per a més informació: https://www.apicultorsmontgo.com/

T’ESPEREM A LA FIRA EL 12 I 13 D’OCTUBRE!🥳