[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”9973,9970,9967,9964,9955″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Donat l’exit que va tindre el concurs l’any passat este any el tornem a repetir.

Participen tots els stands de la Fira Gata al Carrer que celebrarem els dies 8 i 9 d’octubre.

El procediment es el següent, dissabte 8 d’octubre a primer hora del matí es fotografiaran tots els stands i es pujaran a la página de Facebook de la Fira on tot el mon podrà votar. Entre els 5 estands més votats a Facebook un jurat triará el millor.

El premi al millor stand consistirá en una promoció gratuita per a dita empresa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10047″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”9973,9970,9967,9964,9955″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Donat l’exit que va tindre el concurs l’any passat este any el tornem a repetir.

Participen tots els stands de la Fira Gata al Carrer que celebrarem els dies 8 i 9 d’octubre.

El procediment es el següent, dissabte 8 d’octubre a primer hora del matí es fotografiaran tots els stands i es pujaran a la página de Facebook de la Fira on tot el mon podrà votar. Entre els 5 estands més votats a Facebook un jurat triará el millor.

El premi al millor stand consistirá en una promoció gratuita per a dita empresa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10047″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”9973,9970,9967,9964,9955″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Donat l’exit que va tindre el concurs l’any passat este any el tornem a repetir.

Participen tots els stands de la Fira Gata al Carrer que celebrarem els dies 8 i 9 d’octubre.

El procediment es el següent, dissabte 8 d’octubre a primer hora del matí es fotografiaran tots els stands i es pujaran a la página de Facebook de la Fira on tot el mon podrà votar. Entre els 5 estands més votats a Facebook un jurat triará el millor.

El premi al millor stand consistirá en una promoció gratuita per a dita empresa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10047″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]