[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

L’associació de Vehicles Històrics Benissa i el Club de Vehicles Clàssics de Calp son els encarregats de moure esta primera concentració d’Automòbils Clàssics de la XIII Fira Gata al Carrer.  Diumenge 9 d’octubre cap a les 10  del matí  esperem a Gata una gran concentració de vehicles que gaudirem d’observar.

Recomanem a tots els interessats en esta exposició que acudisquen diumenge pel matí a Gata perquè s’espera que cap al migdia s’acabe la concentració.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10755″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

L’associació de Vehicles Històrics Benissa i el Club de Vehicles Clàssics de Calp son els encarregats de moure esta primera concentració d’Automòbils Clàssics de la XIII Fira Gata al Carrer.  Diumenge 9 d’octubre cap a les 10  del matí  esperem a Gata una gran concentració de vehicles que gaudirem d’observar.

Recomanem a tots els interessats en esta exposició que acudisquen diumenge pel matí a Gata perquè s’espera que cap al migdia s’acabe la concentració.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10755″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

L’associació de Vehicles Històrics Benissa i el Club de Vehicles Clàssics de Calp son els encarregats de moure esta primera concentració d’Automòbils Clàssics de la XIII Fira Gata al Carrer.  Diumenge 9 d’octubre cap a les 10  del matí  esperem a Gata una gran concentració de vehicles que gaudirem d’observar.

Recomanem a tots els interessats en esta exposició que acudisquen diumenge pel matí a Gata perquè s’espera que cap al migdia s’acabe la concentració.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10755″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]