[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”11653″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Diumenge 9 d’octubre a les 16 hores podrem gaudir de la ruta de l’Ermita que serà guiada per Miguel Vives, i ens presentarà els misteris del paratge que envolta la famosa Ermita de Gata, seu del “Miracle de l’Arbre Blanc”.

L’Ajuntament de Gata afig esta quarta ruta a les tres que ja tenia previstes, la ruta Urbana, que ens durà a visitar les coves roges, la ruta de les herbes, que ens durà per les voreres del riu i la ruta de les fàbriques.

Podeu apuntarse a l’event creat al facebook de la Fira Gata al Carrer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]