[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”10937,10934,10931,10955,10952″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Dissabte 8 d’octubre a les 6 de la vesprada tornarem a tindre Passarel·la de moda de la ma de Ana Moda y com a novetat amb la perruqueria Ones.

Esta passarel·la es un dels esdeveniments de la fira que més èxit tenen cada any. Un hora abans de començar ja estan allí els avis dels models guardant lloc a primera fila, i son centenars de persones les que s’apropen a conèixer les novetats de la moda.

Més de 80 xiquets i xiquetes participen com a models cada any en esta desfilada de moda que sempre sorpèn al públic.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]