Un any més l’associació musical gatera, Gata Fan Club, participarà de la Fira Gata al Carrer en un espai en el qual la música serà la protagonista. A més d’ambientar el carrer amb música pop i rock oferiran un concert en directe del grup gater Tremp, que presentaran en directe el seu segon disc “Zaindu”. L’actuació serà dissabte cap a les 19,30 hores, previsiblement a la plaça nova.

Gata Fan Club és una associació musical que va nàixer l’any 2006 de la mà d’un grup de gent apassionada de la música pop i rock. El seu objectiu era portar grups de música que agraden als membres de l’associació i també fomentar la cultura musical al municipi. En els deu anys d’història de l’associació han aconseguit posar Gata en el mapa musical gràcies a multitud de concerts, però especialment pel FIGA (Festivalet Independent de Gata), un esdeveniment musical autogestionat i gratuït, que enguany ha complit 10 edicions. Pels escenaris del FIGA han passat grups estatals de primer ordre (Grises, The Parrots, Mujeres, Senior i el Cor Brutal, Siberian Wolves o Juventud Juché en són alguns exemples).

Gata Fan Club ha participat des de la seua constitució en totes les edicions de la Fira Gata al Carrer, i enguany no serà una excepció.