GATA FAN CLUB ANIMARÀ LA XIII FIRA GATA AL CARRER

Un any més l’associació musical gatera, Gata Fan Club, participarà de la Fira Gata al Carrer en un espai en el qual la música serà la protagonista. A més d’ambientar el carrer amb música pop i rock oferiran un concert en directe del grup gater Tremp, que presentaran en directe el seu segon disc “Zaindu”. L’actuació serà dissabte cap a les 19,30 hores, previsiblement a la plaça nova.

Gata Fan Club és una associació musical que va nàixer l’any 2006 de la mà d’un grup de gent apassionada de la música pop i rock. El seu objectiu era portar grups de música que agraden als membres de l’associació i també fomentar la cultura musical al municipi. En els deu anys d’història de l’associació han aconseguit posar Gata en el mapa musical gràcies a multitud de concerts, però especialment pel FIGA (Festivalet Independent de Gata), un esdeveniment musical autogestionat i gratuït, que enguany ha complit 10 edicions. Pels escenaris del FIGA han passat grups estatals de primer ordre (Grises, The Parrots, Mujeres, Senior i el Cor Brutal, Siberian Wolves o Juventud Juché en són alguns exemples).

Gata Fan Club ha participat des de la seua constitució en totes les edicions de la Fira Gata al Carrer, i enguany no serà una excepció.

Recent Posts