[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”11453,11459,11450″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Dissabte 8 d’octubre a les 11 del matí els visitants que acudisquen al punt d’encontre enfront de l’Ajuntament de Gata gaudiran d’una ruta guiada per Josep Fornes, historiador i coneixedor dels espais que guiarà. Algun riurau, les Coves Roges o el raval de Gata seran alguns dels llocs que es visitaran. La ruta acabarà a la Fira a un lloc on estarà en eixe moment realitzant-se algun taller o activitat d’interés.

Per la vesprada tornarà a haver ruta a les 17  hores i eixint des del mateix punt d’encontre. En esta ocasió es farà la ruta de les herbes, en la que Pepe Juan Mulet, Tècnic en Medi ambient, farà un repàs per la vegetació mediterrània al llarg del parc sud del riu Gorgos.

Diumenge 9 d’octubre serà la Tècnic de Comerç de la localitat, Rosa Alemany, l’encarregada de dur als visitants a conèixer algunes de les fàbriques més tradicionals del poble. Serà a les 11 hores i també acabarà dins la Fira.

L’Ajuntament de Gata ha vist en estes rutes l’oportunitat que els visitants de la fira coneguen millor Gata de la ma d’un expert i en llocs on habitualment no es fan visites els dies de Fira. Una gran ocasió per gaudir del poble.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]