[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”10557,10724,10727,10730,10733,10736″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Este es el tercer any que la Fira Gata al Carrer contarà amb una exhibició d’aus de raça. Els dies 8 i 9 d’octubre contarem amb este atractiu gràcies a tres veïns del poble que son aficionats als animals i estan associats a AVIVAL, l’associació de criadors de races de gallines i palomes autòctones valencianes.

Ara fa tres anys que Pepe Simó, Poli Briones y Tomas Mengual, socis d’AVIVAL, començaren esta exhibició que pel 2016 espera contar amb prop de 150 animals.  En la exhibició colaboren socis d’AVIVAL de tota la comunitat duent els seu animals i també col·labora l’associació amb les gàbies, cartells…

Ens diuen que com a novetat este any tindrem a la gallina de la raça chulilla que va ser guanyadora de Miss Requena 2015 y que s’està treballant per dur cavalls enans i algunes altres rareses.

La visita a l’exibició que hi haurá dins la XIII Fira Gata al Carrer serà gratuïta com sempre, i quasi tots els animals que hi haurà estaran a la venda.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10719″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”10557,10724,10727,10730,10733,10736″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Este es el tercer any que la Fira Gata al Carrer contarà amb una exhibició d’aus de raça. Els dies 8 i 9 d’octubre contarem amb este atractiu gràcies a tres veïns del poble que son aficionats als animals i estan associats a AVIVAL, l’associació de criadors de races de gallines i palomes autòctones valencianes.

Ara fa tres anys que Pepe Simó, Poli Briones y Tomas Mengual, socis d’AVIVAL, començaren esta exhibició que pel 2016 espera contar amb prop de 150 animals.  En la exhibició colaboren socis d’AVIVAL de tota la comunitat duent els seu animals i també col·labora l’associació amb les gàbies, cartells…

Ens diuen que com a novetat este any tindrem a la gallina de la raça chulilla que va ser guanyadora de Miss Requena 2015 y que s’està treballant per dur cavalls enans i algunes altres rareses.

La visita a l’exibició que hi haurá dins la XIII Fira Gata al Carrer serà gratuïta com sempre, i quasi tots els animals que hi haurà estaran a la venda.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10719″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”10557,10724,10727,10730,10733,10736″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Este es el tercer any que la Fira Gata al Carrer contarà amb una exhibició d’aus de raça. Els dies 8 i 9 d’octubre contarem amb este atractiu gràcies a tres veïns del poble que son aficionats als animals i estan associats a AVIVAL, l’associació de criadors de races de gallines i palomes autòctones valencianes.

Ara fa tres anys que Pepe Simó, Poli Briones y Tomas Mengual, socis d’AVIVAL, començaren esta exhibició que pel 2016 espera contar amb prop de 150 animals.  En la exhibició colaboren socis d’AVIVAL de tota la comunitat duent els seu animals i també col·labora l’associació amb les gàbies, cartells…

Ens diuen que com a novetat este any tindrem a la gallina de la raça chulilla que va ser guanyadora de Miss Requena 2015 y que s’està treballant per dur cavalls enans i algunes altres rareses.

La visita a l’exibició que hi haurá dins la XIII Fira Gata al Carrer serà gratuïta com sempre, i quasi tots els animals que hi haurà estaran a la venda.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10719″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]