[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”10265,10262,10202,10205,10199″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Comencem pels més nous, Gatarrapa, per la dignitat animal,  i amb paraules d’ells mateixos: “Som una associació sense ànim de lucre creada recentment a Gata de Gorgos amb l’objectiu de connectar a les persones preocupades pel benestar dels animals.” Els components de Gatarrapa formen un equip de voluntaris/voluntàries que porten endavant la tasca de cuidar els animals abandonats i menyspreats per la mà humana.

Gatarrapa convida als que els agraden els animals, es preocupen per ells i volen una millora en la convivència, que vajen a visitar el stand a la Fira Gata al Carrer per col·laborar, fer-se socis o voluntaris. Han preparat un taller pels més menuts i a més moltes rifes solidàries. També tindran un caixó on pots fer donació d’aliments o articles per a gossets i gatets. Estaran al stand 36.

Un altra ONG que és fidel a la fira des que va aparèixer l’any 2013 és Altair Cooperació Internacional, esta associació a més de buscar socis aprofita la fira per fer una gran tómbola amb producte que aconsegueix d’empreses locals. La tasca d’aquesta associació està centrada en l’ajuda al poble marroquí fent campanyes de refracció ocular al mateix país.

Enguany també contarem amb les membres de l’Ajuda al Poble Saharaui que s’acosten a la fira per tal de fer-nos bunyols, un deliciós mosset que ja és típic de la nostra fira.

Amadem enguany participa a la fira amb un taller  que s’anomena “Sóc com tú”a càrrec de la seua Arterapeuta, Isabel Soler. El taller està relacionat amb el lema d’enguany proposat per FEAFES que es la federació espanyola de Salud Mental. Forma part d’un programa de sensibilització per tal de rebaixar prejudicis i apropar la realitat de la Salut Mental a la població. Un gran espai d’art al carrer on poder participar.

Els alumnes de Tapis portaran a la fira productes elaborats per ells mateixos que ompliran com sempre de color el seu stand i ens informaran de la labor que des d’allí realitzen.

Com sempre, la XIII Fira Gata al Carrer es una mostra més del que les associacions i agrupacions socials són capaços de fer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]