L’Associació de comerciants de Gata, Comerç de Gata, calfa motors per a celebrar la seua fira anual i ho fa amb el llançament del seu nou logotip.

logo

Comerç de Gata vol connectar per a esta fira, la que fa 14,  amb les noves generacions de visitants que encara no la coneixen. Per això tant el disseny del logotip com el del fullet han canviat radicalment i mostren una fira més jove i actual.

flyer cara A

flyer cara B_02Este primer fullet es llança a la comarca durant este estiu per tal d’avisar tant a veïns com a residents estivals que a l’octubre tenen una cita a Gata, concretament el 7 i 8 d’octubre. El fullet s’ha editat en tres idiomes, ja que els visitants de la fira son tradicionalment molt variats.

L’eslògan triat per a la fira del 2017 es “La força d’un poble” en clara al·lusió a la importància que te per a Gata el sector comercial, que tradicionalment ocupa a un gran percentatge de famílies.

A partir d’estos moments l’associació es posa en marxa per portar avant la fira i tornar a encisar els visitants de la propera fira amb novetats i atractius únics.  A més també s’ha posat en marxa la quarta Guía del Comerç de Gata que te com a objectiu recollir tant el conjunt d’associats com els atractius principals del poble per tal d’atraure visitants.

portada 01

 

LOGO-PARA-WEB