firagataalcarrer unflableCom cada any a la Fira Gata al Carrer els xiquets són part important de la mateixa i per això es preparen tota una serie d’activitats dirigides als més menuts.

Tallers de manualitats, espais de esbarjo perquè els més menuts puguen pintar, llegir, jugar… fer el que més els agrada mentre els pares passegen per la fira.

La més grossa és el parc infantil que habilitem a la fira amb unflables pels més grans i pels més menuts que aquest any ha estat a càrrec de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Gata de Gorgos. Un parc infantil que consisteix amb un unflable wipe out de 5 x 12, un tobogan gran de 5 x 9 x 7,5, d’un castell multibasic 4 x 5 i 3 jocs tradicionals com el pin pon, el 4 en ratlla i el hoquei. Un parc infanti on els xiquets no mai tenen prou per gaudir de jugar, saltar, riure i passar-ho bé fent un munt d’amics.

També tenim enguany un taller de pintar pedres de riu a la Papereria Font, un taller molt divertit que segur que agrada a tots per portar-se un bon record de la fira a casa.

 

A banda, aquest any tenim tallers musicals com el taller de bateria (a les 17h el diumenge 8) a CODA, un taller de fabricació d’instruments Shakers també a CODA el dissabte a les 18h i un taller de karaoke a les 12h del diumenge 8, un taller de castanyoles el dissabte a les 17h a l’estand de l’EPA… a més de les actuacions musicals que segur que també els agraden, com la de les danses infantils el dissabte a les 16:30h.

També tenim contacontes en anglés i pintacares amb finalitats benèfiques (el que s’arreplegue va directe a una ONG local), concursos en anglés per participar al sorteig de productes britànics en l’estand de The English House.

Com cada any també podem comptar amb la tirolina del GEG.

Pels més majors hi haurà instal·lat un espai de videojocs al C/La Bassa, junt a Herboristeria La Bassa.

Tot un món d’activitats perquè els xiquets no tinguen temps d’avorrir-se a la XIV Fira Gata al Carrer.