És el tercer any que l’associació Comerç de Gata vol premiar els socis que han fet un major esforç estètic per fer de la Fira Gata al Carrer un lloc agradable on vindre a passar el dia.  En esta tercera ocasió ha segut el bar Kiros qui, amb un gran desplegament de palets, bales de palla i complements ha aconseguit que l’espai de més de 15 metres que ocupava al carrer Dr. Gomez Ferrer es convertira en el lloc d’encontre de esta edició de la Fira.

Una vegada més es demostra que invertir en un stand atractiu fa possible una bona promoció del negoci, i a més és un bon reclam pel conjunt de la fira. La fira es el resultat del conjunt d’expositors i de les sensacions que eixe conjunt provoquen als visitants.

Ca també felicitar als 5 estands finalistes del concurs com son, CODA escola de música, Panaderia Andrés, Gelateria Tramusser i Carnisseria Silvestra.