IMG_2204Comencem un altre dia. Un dia ple de coses que fer i vore a la Fira Gata al Carrer. Un dia ple d’il·lusions, d’entusiasme, de diversió. Un dia que ningú es pot perdre, perquè avui serà un dia inoblidable per tot aquell que vinga a visitar Gata.

Comencem de bon matí, a les 10h  amb el taller “Treballar sense màscares, emprar sense barreres” organitzat per Amadem, una associació sense ànim de lucre que vetla pels drets de les persones amb enfermetats mentals, per tal de millorar la seua qualitat de vida i la de la seua família.

A la mateixa hora fins les 14h i després per la vesprada de 17 a 20:30h podem gaudir de l’exposició “Romans contra Romans” al Museu de Gata.

Els més menuts podran seguir disfrutant del pintacares a The English House de 11 a 13h i de 18 a 19h i a les 13h aquestes fantàstiques mestres natives, contaran als xiquets un conte molt divertit que segur que els encanta!! A més els pots deixar allí una estona pintant, fent manualitats mentre tu pegues una volteta per la fira.

22221945_1495499233818784_6761858549244003435_n (1)D’una altra banda, pels més fadrinets, a les 11h també comença la popular Tirolina de la fira, una tirolina emocionant que permet que els xiquets visquen una aventura impressionant tirant-se pel pont del riu. També a les 17

Als apassionats de l’artesania, avui a les 11:30h teniu una “Ruta d’Artesania” per fàbriques emblemàtiques de Gata per veure la fabricació de guitarres, d’oli d’oliva…

Com no, no podien faltar a la fira els Xirimiters que tant animen els carrers de la mateixa i li donen a la fira el toc tradicional, mantenit l’essència del poble. Açò serà a les 11:30h.

Si t’agrada cantar, passa’t per CODA  a les 12h hi ha un taller de karaoke on podràs demostrar el teu talent o simplement passar-ho bomba!!

Com a novetat enguany, les ballarines de l’Escola Municipal de Dança, faran un dos actuacions impressionants amb dos balls distints que segur que et sorprenen a les 12:30h

Per anar obrint boca, passa’t per Ca Curro a les 13h i prova els vermuts de PADRO & CO i el vi  POESIA abans d’anar-te’n a dinar a l’espai gastronòmic que enguany ha preparat la fira. Un espai ple d’ombra, de taules per dinar i de bars per triar el que més t’agrade.

A les 17h de la vesprada, hi ha taller de bateria a CODA, tu, els xiquets, qui vulga pot passar i provar com seria si fos bateria d’un grup, igual descobreixes una vocació amagada.

Si t’agrada descobrir el que tenim al nostre voltant, conéixer la natura, tenim una “Ruta de plantes mediterrànies” a les 17h que eixirà des de l’ajuntament del poble.

IMG_2192A les 17h també pots fer un descans a KIROS i gaudir d’una sessió de Dj’s mentre et fas un gintonic especial.

I a les 18h la famosa “Passarel·la de moda infantil”, on més de 60 xiquets desfilen per traure totes les noves tendències en roba i sabates de tardor i hivern 2017-18. Una passarel·la molt divertida on els més menuts són els protagonistes. De la mà d‘Ana Moda i amb la col·laboració de Terim. 

Per finalitzar el dia, a les 20h tenim la nostra cloenda, on despedim la Fira de Gata fins l’any que amb el concert de la Banda Juvenil de Gata.

També pots durant to el dia provar les mini hamburgueses de la carnisseria Silvestra, visitar el mercat d’artesans, l’exhibició de boixets, els ecokarts, el parc infantil, l’exhibició d’aus de raça, l’exhibició de vehícles clàssics, pintar pedres de riu a la Papereria Font i veure un munt de comerços locals que avui obrin les portes, ixen al carrer per rebre’t.

Vine a la XIV Fira Gata al Carrer, tot un poble t’espera amb il·lusió per mostrar-te tot el que té, tot el que fa, tot el que viu tot l’any per compartir-ho amb tu.

XIV Fira Gata al Carrer, diumenge 8 d’octubre.