Els comerços associats a Comerç de Gata en la col·laboració de l’empresa Factoria d’Idees es posen en marxa per organitzar la XV Fira Gata al Carrer, la major fira comercial de la Marina Alta en quant a expositors propis de la localitat.

El 6 i 7 d’octubre celebraran 15 anys de fira i ho fan en una nova imatge que dona pistes del que passarà a Gata eixos dos dies.

logotipo-feriaA més de la data i la nova imatge, l’organització també ha posat en marxa la maquinaria publicitària que traurà al carrer un primer fullet la pròxima setmana per recordar als turistes i residents d’estiu que a l’octubre hi ha un nou motiu per visitar la localitat.

De moment ha hi ha una cinquantena d’expositors confirmats, i pareix que en motiu de l’aniversari poden créixer encara més. A més també enguany l’organització obri les portes a artesans que vulguen exposar, així com productors de productes alimentaris artesanals que vulguen utilitzar la plataforma promocional que és la Fira Gata al Carrer.

Com cada any la fira contarà amb música en directe, gastronomia, activitats per a xiquets i moltes coses més que anirem desvelant poc a poc.

presentació-fira-gata-al-carrer