WGQM6101-retocEls pròxims 6 i 7 d’octubre, dissabte i diumenge, tindrà lloc a Gata de Gorgos la primera exposició d’aficionats a LEGO. Esta exposició que ve de la ma de l’associació Valbrick estarà oberta dissabte tot el dia i diumenge fins les 14 hores, per tal que tots els aficionats LEGO que vulguen apropar-se a Gata puguen desfruitar-la.

La temàtica escollida per a esta exhibició es la de “Trens i Cases”, de fet contarem amb més de 10 màquines de tren  i més de 50 vagons. El nombre de peces que s’utilitzaran superarà les 50.000 i el muntatge de la exposició començarà el divendres 5 per estar llest el dissabte a primer hora.

A més de la exhibició de estes construccions LEGO, també tindrem diversos tallers gratuïts com el de “Ruedas Locas “, “Briconsejos” i visita guiada, a més d’uns altres tallers que es pagaran com son el de “construcció ràpida”, “busca al intrús” i “endevina les peces”.

Una oportunitat única de veure a la Marina Alta, a Gata de Gorgos en concret una macro exposició LEGO i un muntatge sorprenent que agradarà a tots els menuts.

WhatsApp Image 2018-08-21 at 13.36.46El lloc escollit per a l’event és l’espai jove de l’edifici de l’Ajuntament. A més també es un bon dia per visitar el poble ja que la Fira Gata al Carrer ofereix de tot per a tota la familia.

Per conèixer més sobre la exposició pots visitar les pàgines de Valbric:

http://www.valbrick.com/ 

https://www.facebook.com/asoc.valbrick/

2018_Fira15_CartellLego_senseninot