A la fira del pròxims 6 i 7 d’octubre de 2018 enguany presentem una novetat, cervesa artesana La Gatera, un producte de Cerveseros Gateros.

Cervesa La GateraUn nou stand on poder gaudir les varietats de cervesa la Gatera, aquestes cerveses artesanals estaran presents en la fira, i en el stand podreu provar els quatre tipus de cerveses que tenen.

La #IPA, Indian Pale Ale es caracteritza per el seu alt nivell de fermentació i de llúpol i pel seu color més clar, té un sabor molt aromàtic.

#Blondeale, es una cervesa brillant i clara de color daurat amb poca espuma blanca, té sabor a malta i un poc a llúpol, no és molt amarga.

#Goldale, cervesa rubia pàl•lida de llúpol de mitjana intensitat amb un poc de sabor a pa o bescuit y amargor mitja. Fàcil de beure i refrescant.

#Redale, els matisos d’aquesta cervesa son: el seu color àmbar, el moderat aroma a malta i baix aroma a llúpol, amb grans torrats que augmenten la percepció amarga, encara que té un sabor inicial a malta caramel•litzat. Es una cervesa deliciosa i suau.

Cervesa La Gatera barrilSens dubte qualsevol instant serà un gran moment per passar per aquest stand i provar els productes de Cerveseros Gateros, qué millor que una bona cervesa freda i artesanal feta en Gata acompanyat del ambient de la XV Fira Gata al Carrer.

I a més a més els dos dies cap a les 12 del migdia es presentarà un maridatge de cervesa artesana i coques de La Cosa Nostra.
La Cosa Nostra presentarà a la XV Fira Gata al Carrer les seues exclusives coques amb una massa molt especial i amb 4 varietats de sabors.

La massa de les coques que presentaran comporta una fermentació llarga, elaborada sense llevat químic, s’ha utilitzat massa mare de cultiu. Dita massa està fabricada amb farina de blat de qualitat i amb el toc especial de La Cosa Nostra. Es una massa de pasta bona de sempre cuita al forn sobre la pedra, que fa que quede cruixent.

Coca la Cosa Nostra

Les varietats que podrem assaborir son: la de ceba fregada amb tomaca, la de ceba fregida amb comins, la de pèsols amb ou de guatlla (homenatge al berenar de pasqua) i la de mullador tradicional.

Coques La Cosa NostraA més de poder gaudir d’una versió mini amb el maridatge de la cervesa La Gatera a partir de les 12 hores el dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre a la Fira, també podeu provar les originals, cada divendres al migdia a La Cosa Nostra.