Exhibició d’aus de raça a la Fira Gata al Carrer

Un any més l’Exhibició d’Aus de Raça torna a la Fira Gata al Carrer, el pròxim dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre al carrer la Bassa al lloc habitual.

Esta exhibició és un dels atractius més coneguts de la fira i és gràcies als veïns de Gata aficionats a este tipus d’aus que estan associats a AVIVAL, l’associació de criadors de races de gallines, palomes, conills i silvestres autòctones, que va nàixer en 2004. Aquesta associació realitza una exhibició anual en diferents localitats de la comunitat valenciana per donar a conéixer aquesta afició, i les nombroses races d’aus que cuiden i crien. En l’exhibició col·laboren socis d’AVIVAL de tota la comunitat  duent els seus animals, i també col·labora l’associació amb les gàbies, cartells…

A la visita es poden trobar moltes varietats de gallines i pollastres, a més d’oques, patos, palomes…
T’animem a que vingues a contemplar la bellesa d’aquests animals.

La visita a l’exhibició que hi haurà dins la XV Fira Gata al Carrer serà gratuïta com sempre, i quasi tots els animals que hi haurà estarán a la venda. A més tots els visitants podrán col·laborar en esta iniciativa comprant paperetes pel sorteig de dos sopars a la Cosa Nostra. Hi haurà un sorteig per dia, un el dissabte i un altre el diumenge. El guanyador será el coincident amb els tres últims números del sorteig de l’ONCE. De esta manera ajudem al manteniment de esta exposició en les millors condicions.

cartellgallines18

Recent Posts