Aquest any tornem a repetir el concurs de stands, es premiarà al stand més original de tota la fira, d’aquesta manera volem incentivar a què els comerciants utilitzen la seua creativitat per què el seu comerç destaque i millorem conjuntament tota la fira.

Cartell-ConcursEstands18

Tots els comerços de la fira participaran al concurs. El dissabte 6 d’Octubre al matí hauran d’estar els expositors preparats per a la realització de les fotografies, que posteriorment es pujaran a la pàgina de Facebook de Fira Gata al Carrer on tot el món  podrà votar el seu stand preferit donant “Me Gusta” a la foto del expositor.

SONY DSC

Els cinc stands que més vots tinguen seran els finalistes, i seguidament un jurat elegirà el guanyador. El guanyador  obtindrà una campanya de difusió de la seua marca.

Animem als comerciants a què posen a punt la millor versió dels seus stands i a difondre compartint al Facebook la foto del seu comerç.