En esta edició de la XV Fira Gata al Carrer, tindrem l’oportunitat de conèixer i descobrir els racons més interessants de Gata tant dins del propi poble com pels seus paisatges muntanyosos que voregen Gata.

El 7 d’Octubre tindrà lloc una eixida senderista, des del centre d’informació de la Touristinfo Gata a le 9h del matí.

senderisme_fira18_02Aquesta ruta serà la inauguració d’una nova variant del PR412.1 del Tossal del Moro, animat a descobrir aquesta variant fent la caminada amb la gent del poble.

La ruta es de dificultat mitjana, té una duració aproximada de 4h i el seu recorregut es de 10’5km aproximadament.

La inscripció per a assistir a aquesta eixida senderista es totalment gratuïta pots apuntarte a través del facebook punxant ací, també es pot realitzar en la Tourist Info Gata, a través del mail gata@touristinfo.net , el telèfon (965757317), o el mateix dia abans de l’eixida. Hi haurá un máxim de 50 persones.

En acabar la ruta i per que pugeu seguir gaudint de la XV Fira Gata al Carrer s’ha posat a disposició de tots els participants un servei de dutxes en el pavelló d’esports de 13:30h a 14:30h.

Recomanem portar roba i calçat adequat per a la ruta, aigua i esmorzar.

 

Per altra part, el dissabte 6 d’Octubre es farà una ruta guiada per conéixer l’Ermita del poble a càrrec de Miguel Vives. La ruta tindrà lloc a les 16:30h des de l’ajuntament i en ella ens presentaran els misteris del paratge que envolta la famosa Ermita de Gata, seu del miracle de l’Arbre Blanc.

Gata_de_Gorgos_ermita_del_Crist_del_Calvari-1Per acabar el diumenge 7 d’Octubre, es realitzarà la ruta de les fàbriques, una ruta guiada a càrrec d’un de la tècnic de Creama, Rosa Alemany. Serà a les 11h començant a l’ajuntament.

Aquesta ruta té com a objectiu d’ur als visitants a conéixer algunes de les fàbriques més tradicionals, es podrà gaudir del seu encant i descobrir el funcionament d’aquestes històriques fàbriques.