“FIRA GATA AL CARRER 2019, el gran show del comerç”

¿Qué trobarem?

Oblida’t del circ tradicional que hem viscut els que ara tenim quaranta i tants i també els millenials de treinta i pocs. No esperes dones barbudes, ni els pallassos convencionals, ni domadors d’animals.
EL GRAN SHOW DEL COMERÇ és un altre nivell d’espectacle, una gran experiència per tot aquell que s’acoste a vore-ho. Una experiència única i memorable. Transformar allò ordinari en extraordinari. Així, el gran show del comerç, és molt més que una fira. Són dos dies plens d’il·lusió, emoció, espectacle, treball dels comerços associats del poble perquè tu, visitant,
t’emociones com quan eres xiquet/a vivint dins d’una història feta a mesura per ments
creatives amb una potent imaginació.

Canvi d’ubicació

Enguany canviem d’ubicació i amb aquest motiu hem canviat també l’estètica de la fira. Aquestany, pots trobar el Gran Show del Comerç, als carrers San Miquel i Dr. Moratal, on podràsaparcar cómodament a prop. Aquests carrers s’ompliran de casetes de fira, atraccions,espectacles, concerts, desfilades… i un fum de coses més que tots podran gaudir i formar part d’elles per viure-les en directe. Perquè per más que vulguem contar tot el que allí passarà, per més que ho veges a les xarxes, als mitjans de comunicació…hi ha que viureu.

Nova ubicació

Nova ubicació

Així serà el Gran Show del Comerç

Un viatge al Gran Show del Comerç. Els dos carrers on es desenvoluparà la fira es convertiran en un gran show a mesura que
el vianant vagi avançant i es submergeix en l’electritzant i màgic món del comerç després d’atravessar el portal d’entrada.
Al voltant dels dos carrers, on res estarà ocult perquè el públic no es perda detall, estaran ubicats els distints comerços associats que participen a la fira. Panaders i carnissers mostraran tot el seu treball artesà amb embotits, formatges diferents, tapes caseres… i junt a d’ells, es despleguen taules i cadres que permeten visionar l’espectacle des de
qualsevol angle.
Decoració, moda, complements, música, gastronomia… un munt d’inspiració per donar la benvinguda a la nova temporada de la tardor i l’hivern acompanyades d’actuacions per grans i menuts, per atraccions, per cerveses artesanes i gelaters artesans que fan que mai vulgues deixar aquest somni. Tota la gastronomia i begudes que en aquesta Fira es presenten son gaters. La Gatera,
una cervesa creada i produïda per gaters, amb sabors únics que podràs degustar en cates maridatge que organitzen per tot el que s’acoste. Els embotits també casolans podrás tastar-los si t’acostes a qualsevol de les carnisseries de la fira i les empanadilles, coques salades i dolces, pastels… tot fet per panaders artesans gaters.

 

L’escenari, en mig de tot aquest gran show, rodejat de llums que il·luminen quan el sol s’amaga tot allò que ocorreix. Sobre ell, música en directe tot el dia. Concerts de música per aprenents de l’escola de música Coda, concerts de la banda musical de Gata, la dolçaina, la rondalla, les danses… porten al públic a un món reinventat per la fantasia, la tranquilitat, la dolçor de la música que encandila a tot aquell que l’escolta capaç de transportar-te.
Els xiquets també seràn protagonistes i rebràn la nova estació amb una desfilada de moda infantil de la mà d’Ana Moda que acabarà dalt d’aquest escenari on jocs de llums, música en directe i el decorat ens transportaran al món màgic i il·lusionant de la infància.

Vine a Gata 12 i 13 d’octubre

El Gran Show del Comerç, és molt més que comerç, és com bé diu el nom un show on a més de gaudir de tot el que hi ha Gata tot l’any, disfrutes d’un gran expectacle ple d’atraccions per a xiquets i majors que ens recorda que el comerç del poble esta viu i la festa que els envolta, és simbol d’alegria.
Com hem dit abans, per més que t’ho contem… hi ha que viureu!! Benviguts/es al Gran Show del Comerç!