Ahir dijous 10 d’octubre es va celebrar la presentació de la 16ª edició de la Fira de Gata al Carrer, baix l’eslogan “El Gran Show del Comerç”. La Fira es celebrarà el proper 12 i 13 d’octubre a Gata.

La presentació  va estar a càrrec de la presidenta de l’Associació de Comerciants de Gata, Paqui Signes. Que va estar acompanyada pel regidor de comerç Toni Signes i del senyor alcalde Josep Francesc Signes.

A la presentació Paqui va posar en valor la tasca que fan els comerciants per promoure el poble de Gata. “La Fira és el comerç del poble”. Paqui va agraïr la gran resposta que han tingut els comerciants front a la nova ubicació. I la inestimable col·laboració de l’Ajuntament de Gata.

Finalment, el regidor de comerç va desitjar molta sort i va donar les gràcies a tots els comerciants per la gran tasca.