La 17é Fira de Gata al Carrer arriba plena de racons on poder degustar la meravellosa gastronomia valenciana.

Els carrers de Gata es plenaran d’estands on poder comprar els embotits més tradicionals fets a les carnisseries del poble com la Sobrassada de La Marina, unes coques o pastissets per a dinar o sopar dels forns de pa o parar-te a fer-te una cervesa amb tapes dels bars i restaurants. Per suposat, no faltaran els dolços que tanta goleta ens fan a tots i totes.

¿Quina es l’oferta Gastronòmica d’esta Fira 2022?

 • Ca la Tramussera: Gelateria centenària que va nàixer als anys 20 i que és ja tot un emblema del poble. No pots deixar de provar el granissat de llima o una “clòtxina”de gelat.
 • Forn de Xaro: Este forn de pa fa dolços tradicionals, pa socarrat, pastissos d’ametlla i aiguardent, coca de carabassa entre altres moltes coses més a part del pa que despatxen diàriament.
 • Cerveseros Gateros: Elaborada al poble i amb ingredients 100% naturals, sense additius i sense conservants artificials. Una cervesa sense filtrar i sense pasteuritzar en la que a més, el gas i l’escuma s’obtenen de manera natural, asseient millor i sent així més digestiva.
 • La Cosa Nostra: Esta pizzeríaes reinventa cada dia per oferir novetats culinàries i originals a tots els que la visiten, moltes d’elles, amb productes de proximitat i de La Marina.
 • Panadería Andres: Es ja la tercera generació d’artesans del pa.  Tenen forn rotatori de llenya i també fan uns pastissos, pans socarrats i tota mena de dolços que et faran la boca aigua.
 • Ca Curro Carnisseria: Amb més de 100 anys d’història i tradició, a Ca Curro trobaràs tot tipus d’embotit artesanal que elaboren allí mateix i també trobaràs carns, formatges, vins i molts productes gourmet.
 • Ca Polaca Carnisseria: En 1914 va obrir les seues portes i ací segueix des de llavors. Hui és ja la quarta generació qui està al comandament però seguint els costums, maneres i receptes que han anat heretant més de 100 anys després.
 • Bar Espanya: A la plaça d’Espanya i amb vistes a les botigues de cabassos i bosses de vímet, podreu gaudir d’un bon esmorzar típic valencià acompanyat de cacauets i una cervesa fresqueta. Els entrepans són boníssims!
 • Arrels Racó Gastronòmic:  Ells donem molta importància a la qualitat, als productes de la terra i sobretot a l’evolució sense perdre les arrels. Trobarás entrants exquisits i no pots deixar de provar alguna de les seves pizza-coca.
 • Sabor Kebab: El local cuina menjar 100% halal i són ells els qui elaboren el pa dels seus kebabs artesanalment. A part de kebabs, també elaboren pizzes i pasta.
 • Comissió de Festes: Tindran barra i estaran servint menjar i beguda.
 • Carnisseria Peixet: Esta carnisseria segueix en el mateix lloc de tota la vida, conservant el seu caràcter, la seua decoració i fins i tot les seues portes. En entrar en ella podràs imaginar com era comprar ací fa 50 anys. Ací trobaràs embotits casolans que transmeten història i carns selectes entre altres productes com a llegums i fruita seca a granel.
 • Venta de Parra: Esta Venda situada a la sortida de Gata en direcció a Benissa, compta amb una llarga i reconeguda trajectòria. Amb els anys, Venta La Parra ha sabut reinventar la seva gastronomia d’arrels tradicionals i acostar-la a la cuina moderna i creativa.
 • BUNYOLERES: Pertanyen a l’Associació Càritas i són unes artistes del bunyol. Estaran la vesprada del dia 8 fent bunyols perquè pugues berenar-te’ls mentre passeges per la fira.
 • Kiros Disco Pub: Ací podrás vindre a fer-te la cerveseta i el “cubateo“. Tindran música en directe i alguna cosa per a picar.

T’esperem per a degustar la millor gastronomia de la Marina Alta!