Volem que qui vinga a visitar la Fira de Gata al Carrer puga passar un día divertit, entretingut i complet. És per això que en esta Fira 2022 disposarem d’una gran varietat gastrònomica i de diverses zones on poder dinar o sopar.

Els bars, restaurants i forns de pa de Gata estaran cuinant coses boníssimes perquè t’omplis l’estómac amb la millor gastronomia valenciana.

Al entrar a la fira trobaràs al Restaurant Arrels qui farà paella de 12h. a 14:30h. (Reserva el teu plat!). Si el que et ve de gust embotit torrat, també tindrà una planxa on cuinarà les carns i embotits que podràs comprar a la carnisseria Ca Peixet, just davant d’ells.

També trobaràs ací el Bar España, on poder esmorzar un bon entrepà per a començar la ruta amb força o unes tapes per a dinar.

La Cosa Nostra estarà col·laborant amb Cerveseros Gateros i als seus estands podràs degustar cervesa 100% feta a Gata i coques varaides, les dues elaborades amb el Blat de La Marina.

Venta la Parra també tindrà coques casolanes i on podràs degustar l’autèntic sabor valencià.

Si el que et ve de gust un menjar més internacional, Sabors Kebab porta a Gata l’autèntic sabor turc.

La comissió de festes tindrà també una barra on oferirà menjar i beguda i per a la cervesa i el “cubateo“, podràs asseure’t en la zona de Pub Kiros que, a més, tindrà música en directe.

El sector restauració s’ha preparat de valent perquè tots els visitants puguen quedar-se a dinar o sopar al poble, siga dins la fira o als nombrosos restaurants que hi ha a Gata. Els comerços han preparat estands on els visitants tindran assegurada una vertadera experiència de tot allò que s’ofereix. 

Durant tot el recorregut de la Fira trobaràs cadires i taules on poder asseure’t a gaudir del teu menjar i beguda.

Com veus, el menjar no faltarà! Allí t’esperem per a degustar la millor gastronomia.