En la fira de Gata hi ha lloc per a tota la família. Hem preparat activitats perquè ningú s’avorreixi i pugueu passar un dia divertit, en família, i ple d’activitats on els més xicotets i xicotetes descobriran i aprendran noves coses.

Els xiquets i xiquetes podran divertir-se amb els tallers de CODA, escola de música que té preparades moltes activitats per a ells/es com un taller de fer castanyoles el dissabte 8 o un de Gospel per al diumenge 9 entre moltes altres coses.

Hi haurà també una zona infantil amb inflables en la zona de l’estació de tren on poder jugar amb els amics i amigues també.

Enguany també torna l’Exposició de Llego, una espectacular mostra que de segur enamora als fans d’aquestes figures de construcció tan famoses.

Per als més majorets, estarà la zona d’Eco Karts, on divertir-se una estona donant tornades a la pista.

No oblideu la Volta amb carro que també estarà per la fira oferint una experiència irrepetible per a tota la família.

Per a dinar o sopar hi haurà opcions per a tots els gustos! Si el que vos ve de gust és embotit torrat, podràs comprar-lo a Ca Peixet i te’l torraran a Arrels, just d’avant d’ells. Si el que voleu es provar la Sobrassada de La Marina, la trobarà a Ca Curro, al C/Sant Miquel.

Lego

Els bars i restaurants també oferiran les seves tapes i plats típics i als forns de pa podràs comprar coques com en l’estand del Forn de Xaro. Per a esmorzar o berenar pots passar per la Panadería Andrés i triar entre un troçet de coca maria o un dolçet entre moltes altres coses.

No podeu anar-se’n sense provar la famosa “aigualimon” de Gata feta per Ca El Tramusser o un gelaet. Als més menuts els encantarà!

Hi haurà zones on poder asseure’t i gaudir del triat.

Volta amb Carro