La gastronomia sempre ha tingut un paper important en la Fira Gata al Carrer i els seus bars i restaurants han contribuït al fet que qui visita la fira pugua quedar-se a menjar perquè no es perdin ni una de les activitats i actes preparats per al gran esdeveniment.

Un dels restaurants, novetat enguany, és el Restaurant Avenida, famós per les seves exquisides gambes.

Aquest restaurant situat al final del C/ Dr. Moratal escaira amb el C/Reis Catòlics, és un d’aquests llocs en els quals hauries de reservar si vols tenir una experiència gastronòmica autèntica en la Fira Gata al Carrer.

En el seu bar-cafeteria Nou Avenida pots desdejunar, esmorzar, berenar, prendre’t un cafè i també menjar, igual que en el seu restaurant Avenida, situat en el Passeig d’Alacant. El primer amb un toc més informal, el segon, un restaurant amb estovalles, de qualitat famós perquè venen persones de tot arreu d’Espanya per a provar les seves espectaculars gambes i arrossos.

Si et decantes per menjar en el Restaurant Avenida et recomanem la seva gran especialitat la Gamba Roja de Dénia, considerada la millor gamba del món, és fresca i ve de la Llotja directament a la taula. A la planxa estàn boníssimes!!!

Però si no ets de marisc, pots demanar-te un arròs a banda o una fideuà o peix fresc també procedent de la Llotja de Dénia, acompanya’ls d’unes tellines, són una delícia per al paladar. La tonyina, el calamar i els escamarlans també estan delicioses…mmmm!!! No se t’obre l’apetit?

Si el que busqueu és menjar bé, peix fresc de qualitat, i provar l’autèntica gamba roja a un preu adequat, sens dubte, aquest és el vostre lloc!

Si prefereixes una cosa més informal i no un restaurant d’estovalles, el Restaurant Nou Avenida és també una molt bona opció. Ací et recomanem provar la tonyina fresca amb verdures, el pots demanar en plat o en entrepà i està boníssim!!

També està molt bona la sépia, les tellines… tot és fresc portat directe de la Llotja de Dénia, així que segur quedes bé amb el peix que et demanis, i si no ells et recomanen el plat més saborós.

En Nou Avenida pots demanar bocata o plat combinat, però si et quedes a menjar i ho prefereixes també et preparen un arròs a banda o fideuà feta amb peix fresc.

Així que no dubtis més, reserva la teva taula per al cap de setmana del 8 i 9 d’octubre perquè es posa de gom a gom!! Prova aquesta nova incorporació a la Fira Gata al Carrer, el Restaurant Avenida i la cafeteria restaurant Nou Avenida, segur que repetiràs!!!