La Fira de Gata al Carrer 2022 suma nous expositors. Enguany donem la benvinguda a Next Level AutoDetailing Gata.

Aquest llavador de vehicles ofereix serveis de neteja en sec, sense utilitzar aigua i realitzant així una neteja profunda i adequada, sent necessari l’ús de productes específics per a això i una correcta aplicació que només podrà ser duta a terme per professionals.

Next Level en Gata de Gorgos

Pensant en el medi ambient, Next Level utilitza productes de neteja 100% ecològics i ajudant així al planeta.

A més de la neteja en sec, també tenen serveis com el de neteja de tapisseria, de motors, de sostre o de llandes així com el poliment de fars o de cotxes. També ofereixen entapissat de sostres i amb qualsevol servei et faran també una desinfecció del cotxe amb Ozó.

Enguany podràs trobar a Next Level AutoDetailing Gata en la Fira i tindràs l’oportunitat de conèixer aquest nou comerç del poble.

Del 4 al 7 d’Octubre estarem sortejant una rentada de cotxe complet en les xarxes socials de Fira Gata al Carrer i en el cap de setmana de la fira, el 8 i el 9 d’Octubre, estaran sortejant una altra rentada així que passa’t pel seu Estand per a veure si hi ha sort!