Com cada any a la tardor, torna la Fira Gata al Carrer. Enguany serà el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre.

Enguany la fira torna a l’origen, a la tradició, a l’artesania i al centre del poble. Gata es un poble amb un casc històric d’alt valor cultural i la fira ajuda any rere any a donar a conèixer eixe casc històric i també  als comerços repartits per esta zona.

La imatge de la fira torna a ser aquell gat que la va representar anys enrere i que rodejat de confetis de colors apunta el que és la fira Gata al Carrer, un moment festiu per locals i visitants, i un moment de celebrar la gran quantitat de comerços que encara te el poble.

Gata atresora un dels majors nombres de comerços per habitant, és un poble on la vida diària passa pel comerç de proximitat, i en el que el turisme te visita obligada cada estiu i cada setmana santa.

Les tendes d’artesania i mobles han fet de Gata un lloc on influencers de tot arreu han de passar a fer-se la foto, i per suposat a comprar algun producte de la nostra magnífica oferta.

El dissabte 7 i diumenge 8 son visita obligada tant per turistes que rebrà eixe pont la comarca com per veïns de tota la comunitat que s’acosten a coneixes eixe poble que sent tant menut fa tant de soroll quan aplega la fira.

Expositors de tot tipus s’estan preparant per a la fira, des de forns artesans, carnissers que fan embotit a destall, a productes de moda com bosses de ma, barrets, cabassos i cistelles. Poc a poc anirem presentant els nostres expositors, i per descomptat també es podrà gaudir de tota la oferta habitual del poble a les tendes, tant les tradicionals de la carretera com les de dins del poble.

I encara que eixe cap de setmana és dels comerciants, també es preparen musics, dansadores, artistes, boixeteres, aficionats al cavall i al carro… en definitiva tot el poble per fer un cap de setmana per gaudir.

¡T’esperem a la 18 Fira de Gata al Carrer 2023! 🥳