GATA PRESENTA LA SEUA XIII FIRA AL CARRER

La presidenta de Comerç de Gata, Paqui Signes i la regidora de Comerç, Angels Soler, van ser les encarregades ahir de presentar la XIII edició de la Fira Gata al Carrer. En l’acte van estar envoltades de gran part dels expositors i comerciants de la localitat que van finalitzar l’acte amb un agradable sopar a l’aire lliure.
La regidora de Comerç va destacar la labor dels comerciants de la localitat i va explicar que l’atenció de la promoció de l’ajuntament en aquesta fira se centrarà a presentar l’oficina de turisme com a punt de promoció per al comerç local. L’ajuntament es convertirà en el punt de trobada per a una sèrie de demostracions artesanes i també serà el punt d’eixida de les rutes que estrenem per a aquesta edició de la fira.
Les rutes organitzades per l’ajuntament poden consultar-se en la web de la fira i els interessats poden subscriure’s a l’esdeveniment creat en el Facebook de la Fira Gata al Carrer.
Per la seua banda Paqui Signes del Comerç de Gata, va destacar la labor que es fa des de l’associació durant tot l’any. A més de l’enorme promoció que la Fira Gata al Carrer suposa per a la localitat, els comerciants han dut a terme enguany altres quatre campanyes de publicitat.
La presidenta també va comentar que enguany hi ha més expositors que l’anterior i més activitats, els visitants van a trobar novetats i un recorregut més interessant dels carrers de la localitat.
La Fira Gata al Carrer transcorrerà els dies 8 i 9 d’octubre pels carrers del centre de Gata de Gorgos des de les 10 del matí fins a les 8 de la vesprada. Els visitants podran gaudir de concerts, espectacle en el carrer, jocs per a xiquets, exposicions d’animals….
Tota la informació actualitzada cada dia es podrà seguir en la nova web www.firagataalcarrer.com . En aquesta web que està en castellà, valencià i anglès podrem trobar els expositors, descarregar el fullet, reservar restaurant o conèixer a fons cadascuna de les activitats que es realitzaran.

Recent Posts