[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”11694,11691,11684,11681″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]La presidenta de Comerç de Gata, Paqui Signes i la regidora de Comerç, Angels Soler, van ser les encarregades ahir de presentar la XIII edició de la Fira Gata al Carrer. En l’acte van estar envoltades de gran part dels expositors i comerciants de la localitat que van finalitzar l’acte amb un agradable sopar a l’aire lliure.
La regidora de Comerç va destacar la labor dels comerciants de la localitat i va explicar que l’atenció de la promoció de l’ajuntament en aquesta fira se centrarà a presentar l’oficina de turisme com a punt de promoció per al comerç local. L’ajuntament es convertirà en el punt de trobada per a una sèrie de demostracions artesanes i també serà el punt d’eixida de les rutes que estrenem per a aquesta edició de la fira.
Les rutes organitzades per l’ajuntament poden consultar-se en la web de la fira i els interessats poden subscriure’s a l’esdeveniment creat en el Facebook de la Fira Gata al Carrer.
Per la seua banda Paqui Signes del Comerç de Gata, va destacar la labor que es fa des de l’associació durant tot l’any. A més de l’enorme promoció que la Fira Gata al Carrer suposa per a la localitat, els comerciants han dut a terme enguany altres quatre campanyes de publicitat.
La presidenta també va comentar que enguany hi ha més expositors que l’anterior i més activitats, els visitants van a trobar novetats i un recorregut més interessant dels carrers de la localitat.
La Fira Gata al Carrer transcorrerà els dies 8 i 9 d’octubre pels carrers del centre de Gata de Gorgos des de les 10 del matí fins a les 8 de la vesprada. Els visitants podran gaudir de concerts, espectacle en el carrer, jocs per a xiquets, exposicions d’animals….
Tota la informació actualitzada cada dia es podrà seguir en la nova web www.firagataalcarrer.com . En aquesta web que està en castellà, valencià i anglès podrem trobar els expositors, descarregar el fullet, reservar restaurant o conèixer a fons cadascuna de les activitats que es realitzaran.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_gallery interval=”3″ images=”11694,11691,11684,11681″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]La presidenta de Comerç de Gata, Paqui Signes y la concejala de Comercio, Angels Soler, fueron las encargadas ayer de presentar la XIII edición de la Fira Gata al Carrer. En el acto estuvieron rodeadas de gran parte de los expositores y comerciantes de la localidad que finalizaron el acto con una agradable cena al aire libre.

La concejala de Comercio destacó la labor de los comerciantes de la localidad y explicó que la atención de la promoción del ayuntamiento en esta feria se centrará en presentar la oficina de turismo como punto de promoción para el comercio local. El ayuntamiento se convertirá en el punto de encuentro para una serie de demostraciones artesanas y también será el punto de salida de las rutas que estrenamos para esta edición de la feria.

Las rutas organizadas por el ayuntamiento pueden consultarse en la web de la feria y los interesados pueden suscribirse al evento creado en el Facebook de la Fira Gata al Carrer.

Por su parte Paqui Signes del Comerç de Gata, destacó la labor que se hace desde la asociación durante todo el año, además de la enorme promoción que la Fira Gata al Carrer supone para la localidad, los comerciantes han llevado a cabo este año otras cuatro campañas de publicidad.

La presidenta también comentó que este año hay más expositores que el anterior y más actividades, los visitantes van a encontrar novedades y un recorrido más interesante de las calles de la localidad.

La Fira Gata al Carrer transcurrirá los días 8 y 9 de octubre por las calles del centro de Gata de Gorgos desde las 10 de la mañana hasta las 8 de la trarde.  Los visitantes podrán disfrutar de conciertos, espectáculo en la calle, juegos para niños, exposiciones de animales….

Toda la información actualizada cada día se podrá seguir en la nueva web www.firagataalcarrer.com .  En esta web que está en castellano, valenciano e inglés podremos encontrar los expositores, descargar el folleto, reservar restaurante o conocer a fondo cada una de las actividades que se realizarán.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]