Els forns de pa són tot un reclam cada any per a la Fira de Gata ja que omplen d’olor i sabor els carrers del poble.

Molts i moltes són les que paren a comprar els típics pastissets de pèsols i ceba o tomaca, alguna coca per a dinar o sopar o un dolç que totes elles elaboren.

En el post d’avui et comptem una mica sobre elles!

El Forn de Xaro: Porten des de 1912 fent molts dolços tradicionals com els pastissos d’ametlla i aigua ardent, el famós Pa Socarrat de Setmana Santa o Coca de carabassa molt típica a la tardor. També fan pa casolà cada dia.

Panadería Andrés: És ja la tercera generació d’artesans forners fent pa i dolços per als veïns de Gata. Tenen un forn rotatori de llenya que dona un toc especial a les seves receptes.

Són especialistes en pastissos per a festes, aniversaris o qualsevol esdeveniment. En setmana santa també fan Pa Socarrat i mones i en Nadal hauràs de reservar el tortell de reis per endavant o et quedaràs sense!

Venta de Parra; Venta La Parra ha sabut reinventar la seva gastronomia d’arrels tradicionals i acostar-la a la cuina moderna i creativa. Ara també fan coques tots els dies i pots recollir-les per a portar-te-les a casa fent la teua comanda un dia abans.

T’Esperem a la fira!